Kako je nastala stranica „Od vrtića do kafića“

Odvrticadokafica.com nastala je pošto sam primila poziv jedne bosanske televizije za emisiju u koju su kao gošće bile pozvane majke iz bivših jugoslovenskih republika.  

Pošto je na sajtu Centra za mame u okviru projekta koji je ostvaren u saradnji sa portalom Blic žena pročitao moj nedavno objavljen članak o tome kako sam za vreme studiranja postala mama, producent jedne gledane emisije u BIH se zainteresovao za moju sudbinu. Iako sam se na početku radovala prihvativši poziv za gostovanje, na kraju nisam otišla iz opravdanih razloga te sam nezadovoljstvo što sebi ne mogu da ispunim želju usmerila na drugu stranu. Na kreativnu stranu. Na stranu odvrticadokafica.com

Na stranicu o životu jedne žene koja se često nađe u nepredvidljivim, čudnim, smešnim, sramotnim, teškim ili opterećujućim, nadasve stvarnim situacijama i trenucima koje čuva za uspomenu tako što od njih napravi priču.

Priča o mom nesuđenom televizijskom gostovanju možda najbolje govori o meni kao majci i ženi koja je prihvatila da bude to što jeste – nesavršena, obična i konačno, vrlo često – najgora! 

A zašto i kako su uopšte mene pa zvali…

Izvolite…