O autoru

Zovem se Ana Zec Kuntić  i autor sam ovog bloga kao obična žena sa neobičnom životnom pričom.

Tačnije, sa više priča…

Majka tri devojčice različitog uzrasta ili što bi jedan pametan čovek iz mog života rekao – uzrasta od vrtića do kafića i jednog dečaka koji nas je zauvek napustio i za koga sam sigurna da nas krišom posmatra sa oblaka. Nekadašnja sam radio-voditeljka i novinarka koja je svoje mlade godine provela u jednoj velikoj beogradskoj medijskoj kući u kojoj sam se obllikovala i odredila mentalno i kreativno. Po obrazovanju diplomirani filolog, profesorka italijanskog jezika i književnosti.

Moj grad je Beograd, u kome sam rođena, gde živim, radim, gde sam odrasla, završila škole i fakultet (onaj nekadašnji, staromodni, državni), udala se, rodila prvo dete, razvela, našla pravog iz drugog pokušaja, rodila još dece… i… konačno pokrenula ovaj blog.

Posle svega, krilatica koja, koliko god džukački da zvuči, najbolje opisuje sve što sam do sada uradila je ona od Džejmsa Bonda – nikad ne reci nikad!

Moje priče govore o roditeljstvu, detinjstvu i još ponečemu dajući sliku društva u kome živimo iz drugačijeg, posebnog ugla.